Яскраві малюнки дитячими руками. «Гранд Мотор»  організував  родинне свято у Хмельницькому.

1735

Яскраве свято – для маленьких художників.  В обласному центрі  Тойота Центр Хмельницький  «Гранд Мотор»  організувала справжній сімейний відпочинок. На майданчику біля кінотеатру Шевченка для учасників конкурсу  «Авто моєї мрії» влаштували  родинне свято з кульками та подарунками. Усіх ласунів очікували ще й смачні сюрпризи.

Яскраві автівки, незвичні моделі. Маленькі хмельничани взяли участь у конкурсі  від Тойота «Авто твоєї мрії». Діти виявили свою фантазію та хист до творчості, а батьки раділи за успіхи своєї малечі.

На сімейне свято до кінотеатру Шевченка завітали десятки родин, аби отримати призи від «Гранд Мотор». Кожен учасник отримав пам’ятний  магнітик зі своїм малюнком. Пригощали на святі і ласощами. Участь у творчому змаганні взяли участь  мистецькі заклади міста

Кожного разу на конкурсі  малеча демонструє неабияку фантазію та активність. Цьогоріч  більше чотирьох сотень робіт надійшло до організаторів. Хмельниччина  зайняла друге місце за кількістю малюнків по Україні. Малюють  автівки не лише хлопчики,  активність виявляють і дівчатка. До прикладу, дитяча музична школа № 3 отримала приз за велику кількість малюнків – їх вихованці  надіслали аж 65.

Серед кращих – і ось ця маленька хмельничанка. За результатами онлайн – голосування малюнок Злата став кращим, набравши півтори тисячі лайків.

У самий розпал свята  діти випустили  у небо білі кульки – своєрідний флеш-моб сподобався усім – і дорослим, і малим.

Наступного року Тойота Центр Хмельницький «Гранд Мотор» планує не менш грандіозне свято. Кращі роботи організатори відправляють конструкторам в Японію – там дитячі витвори стають реальними у розробці нових моделей Тойота.

" " " "