Єдина родина: на Хмельниччині поліцейські собаки виховуються у сім’ї

959

На Хмельниччині поліцейські собаки виховуються у сім’ї. В кінологічному центрі Головного управління працює цілий родинний підряд Савіцьких. Володимир та Любов усе своє життя присвятили чотирилапим. Кажуть, вони – не просто робота, а невід’ємна частина життя. Причому неабияк корисна для суспільства.

На рахунку у Графа – не одна добра справа. Вівчар постійно допомагає поліції. Спрацьовує «на відмінно» там, де людина практично безсила.

Аби розповісти про всі успіхи Графа не вистачить і години. Пес чемно та вірно служить правоохоронній системі. Бо правильно вихований. У справжній та дружній родині Савицьких. Син, матір та батько роками піклуються про чотирилапих.

Сьогодні на вихованні в родині Савицьких – 17-ть собак. Німецькі, бельгійські вівчарки, а також лабрадори. Остання порода в кінологічному центрі поліції з’явилась не так давно, змінивши ротвейлерів. Голова родини каже, вони не прижилися, бо агресивні, лабрадори – геть інша справа.

Насправді, каже пан Володимир, виховати чемного пса – не складно. Додає, все, що треба – любити чотирилапого – тоді ця любов віддасться тобі сторицею.

" " " "