ЄДНАННЯ ТАНЦЕМ

403

Хмельниччина на декілька днів об’єднала молодь зі всієї України в одну танцювальну родину. Прихильники танцю зібрались на щорічному всеукраїнському фестивалі «Зимові візерунки». Щороку цей захід присвячують до Дня Соборності України. У фестивалі взяли участь хореографічні колективи з Київщини, Львівщини, Хмельниччини та навіть гості із Грузії.

Родзинкою фестивалю «Зимові візерунки» є відсутність конкуренції, це надає дійству більше позитивних емоцій та дружелюбності.

Учасники фестивалю не мислять свого життя без танцю. Вони із задоволенням демонструють свою хореографічну майстерність на сцені. Та залюбки діляться досвідом з іншими учасниками.

Підготовка колективів до виступу для керівників видалась не з легких. До прикладу, учасники колективу із Київщини не мали змогу відвідувати тренування через карантинні обмеження. Та навіть це не зупиняло викладачів.

Всеукраїнський фестиваль відвідали також гості зі Львова. Свою майстерність глядачам демонстрував ансамбль танцю “Роса світанку”

Десятки номерів єднають маленьких українців у велику дружню родину. Наступного року «Зимові візерунки» будуть продовжувати багаторічну традицію єднання танцем. Та з нетерпінням очікуватимуть нові покоління учасників.

" " " "