Юнак із Рівненщини приїхав на Хмельниччину, щоб обікрасти свого земляка

Хлопець їхав на Хмельниччину порибалити, та очевидно, що риболовля цікавила його в останню чергу

844

Поліція Ізяславського району задокументувала факт крадіжки транспортного засобу 17-річним юнаком із Рівненщини, розповідає сектор комунікації поліції Хмельницької області.

17-річний житель Острога приїхав із Рівненщини на Хмельниччину у село Півнева Гора порибалити. Туди ж прибув на риболовлю і його 45-річний земляк – теж із Острога. Поки старший чоловік “з головою” поринув у захопливий процес риболовлі, його юний земляк примітив скутера, залишеного чоловіком на березі водойми.

Читайте також: “П’яна” ДТП на Хмельниччині: водій травмував двох людей, одного – дуже важко

Він узяв того скутера, сів на нього і помчав додому в Острог. Там він прихопив двох своїх приятелів, і хлопці утрьох поїхали “з вітерцем” кататися вулицями містечка. Однак довго насолоджуватися їздою їм не довелося. Поліція зупинила скутериста за порушення правил дорожнього руху.

Тоді й з’ясувалось при перевірці документів, що скутер не його, а іншого чоловіка, якого острозькі правоохоронці ще й добре знали особисто. З’ясувалось, що власник байка мешкає неподалік від місцевого поліцейського відділку.

Попри те, що обидва фігуранти справи, і потерпілий, і підозрюваний, живуть в Острозі, справу передали ізяславським поліцейським – за місцем скоєння злочину.

До речі, незважаючи на свій юний вік, крадій вже має у своєму “послужному списку” три злочинні епізоди. Другим було викрадення трактора – теж брав покататись.

" " " "