Юнак з Летичівщини облаштував американське ранчо

2500

Коні, свині, кози та вівці. Юнак з Летичівщини облаштував справжнє американське ранчо. У Головчинцях на березі Південного Бугу 24-річний Олексій відкрив ферму, щоправда нетипову. Олексій не просто вигодовує тварин, а й створив умови для туризму. На території має два будиночки, пропонує прогулянки на конях, рибалку, катання на гойдалках тощо. Його господарство вже додали до списку зелених садиб Меджибізької громади.

Зелені садиби – у тренді. На Хмельниччині активно розвивають сільський туризм. Якщо південний регіон у цьому – давно не новачок, то центральні та північні тільки розвідують ще досі не зайняту ланку.

А, відповідно, туристи шукають відпочинок близько і дуже часто у межах свого ж регіону. Аби догодити вибагливим відпочивальникам, зелений туризм взялися розвивати у Меджибізькій громаді.

А ще можна посидіти біля багаття, посмажити м’ясо. Є умови для ловлі риби. Пропонують у Меджибізькій громаді і прогулянки на конях.

Покататися на конях нам не дуже вдалося, втім ми спробували.

Коні, свині, кози, вівці, собаки та багато кошенят. Вже зараз туристу з містаможна досліджувати саме ранчо. А незабаром на території ферми ще й облаштують чани.Планують і активні розваги на воді.

До принад Головчинець ця ферма додалася тільки цього року. Тож тепер туристи можуть їхати не тільки у монастир чи на озеро-кар’єр, а й на подільське ранчо в американському стилі.

" " " "