Юрій Дерев’янко: «Держава має працювати як сервіс»

1161

Нові можливості для кожного українця: Хмельниччину відвідав Юрій Дерев’янко. Народний депутат зустрівся із краянами цими вихідними і представив свою програму розвитку країни. Політик переконаний, держава має працювати як сервіс. Аби цього досягнути, перше, що слід зробити – об’єднатися. Наразі один із головних викликів Руху нових сил – створення всеукраїнської мережі команд освічених, свідомих та небайдужих людей. На Хмельниччині таких чимало, переконаний один із лідерів політичної сили.

У Русі нових сил Хмельниччини всі – молоді, активні, а, головне, думаючі. Юрій Дерев’янко переконаний, саме такі люди, котрі не бояться відповідальності й готові до дії здатні перетворити Україну на країну нових можливостей.

Це – наскрізна ідея програми майбутнього кандидата у Президенти. Головний меседж – не олігархи мають приймати закони, а кожен простий українець. Можливість для цього сьогодні є, а, от, політичної волі на введення загальнонаціонального електронного голосування бракує. Для цього до влади якраз і ідуть нові політики, котрі знають як і можуть зламати чинну антинародну систему.

Впевненість у наступному дні для кожного – це не кинуті на вітер слова ,а наша із вами завтрашня реальність, переконує політик. У ній ми тотально контролюємо владу, а вона працює правильно – проводити ті ж самі реформи – економічну, медичну чи судову. Щоправда не на користь сильних світу цього, а для людей. Адже тепер розуміє, будь-який хибний крок проти свого народу – квиток у політичне небуття.

Тільки мережа активних і свідомих людей зможе реально протидіяти чинній олігархічній системі, тому запрошує усіх небайдужих краян долучатися до своєї команди.

" " " "