З дипломом і роботою. Випуск у Хмельницькому  ВПУ №11

1000

Після навчальної парти – одразу до праці. Хмельницьке ВПУ №11 цього року випустило 86 токарів, слюсарів та рехтувальників кузовів . Роботодавці вже готові взяти їх на роботу.  Пропонують пристойну зарплату і соцпакет. Все для того, аби робітники залишилися вдома і не шукали кращої долі за кордоном.

Позаду три роки навчання. На руках – диплом кваліфікованого робітника. Попереду – оптимістичне майбутнє.  Майже 9 десятків випускників ВПУ №11 обирають, – або продовжити навчання у вишах, або вже завтра іти працювати за спеціальністю. Серед них – Дмитро Гураль.  Хлопець змалку захоплювався автомобілями. Тому професію довго не обирав. Як і навчальний заклад.

Директор пишається своїми випускниками. Каже,- кожен з цих хлопців спеціаліст високого рівня. Знання вони здобували у стінах навчального закладу , а практику на підприємствах області.

Кращим з кращих пропонували роботу вже під час практичних навчань. Серед бонусів,- висока стартова зарплата та соціальний пакет.

У тренді  робітничі професії вже декілька років поспіль. В Україні багато юристів, а знайти токаря чи слюсаря важко.

Усім ,хто ще не визначився з майбутньою професією, в училищі радять обрати робітничі спеціальності. Це шанс безкоштовно здобути фах і мати непоганий старт для подальшої карєри.

 

" " " "