Випускний відзначили в Голосківському професійному ліцеї.

2043

Випускний відзначили в Голосківському професійному ліцеї. Навчання у закладі нині завершили понад сотня студентів. Професію здобували за різними напрямками, які неабияк популярні на ринку праці. Аби випускати дійсно професійні кадри, цьогоріч  заклад суттєво осучаснили і відкрити потужний центр підготовки фахівців агровиробництва.

Тепер вони вже не ліцеїсти, а випускники. Вихованці ГолОсківського професійного ліцею нині полишають стіни рідного навчального закладу. Зізнаються, будуть неабияк сумувати.

З тяжким серцем з випускниками прощаються і педагоги. Впевнені,  – підготували справжніх фахівців.

Навчання в закладі нині завершили понад сотня випускників. Професію здобували за різними напрямками, які зараз неабияк затребувані на ринку праці.

З 2016-го року Голосківський ліцей є філією Деражнянського центру професійної освіти. Тут готують робітничі кадри, серед яких слюсарі, електромонтери, водії, обліковці, кухарі та багато інших. Заклад постійно розвивають та осучаснюють.

Цьогоріч навчальну базу Голосківського аграрного ліцею суттєво покращили.  Нині там відкрили потужний центр профтехосвіти,  що повністю оснащений сучасною технікою, обладнанням та меблями.  На практиці освоювати фах там будуть студенти з різних професійних училищ регіону.

Кошти на інновації виділили з обласного бюджету.  Так, на Хмельниччині покращують  рівень професійної освіти.  Це вже 5-тий такий центр в регіоні,  де студенти профтехучилищ мають змогу практикуватися.

" " " "