Фестиваль Respublica без квитків.

744

Слухай – скільки хочеш, плати – скільки зможеш! Під таким гаслом у Хмельницькому відбудеться друга Respublica. Минулого року цей фестиваль переїхав з Кам’янець-Подільського і припав містянам до смаку. Щоправда, його відвідали не усі бажаючі. Аби зробити фестиваль безкоштовним – організатори шукали фінансової підтримки. Тож завдяки кому для Хмельницького Respublica стала відкритою ?

Respublica вперше буде безкоштовними для відвідувачів. Таким чином організатори планують збільшити кількість фестивальників до 15 тисяч за один день. Для такого задуму довелося знайти фінансову підтримку.

Respublica відрізняється з поміж інших фестивалів пошуком інноваційних методів та втіленням екологічних проектів. Минулого року на фестивалі містяни мали можливість поміняти сміття на гроші, а також придбати багаторазову склянку, за яку потім повертали кошти. Несподіванки будуть й цього разу.

За три дні та трьох сценах виступить майже півсотні виконавців. Поки оголошено лише частину хедлайнерів.

Головне гасло фестивалю 2019 «Слухай – скільки хочеш, плати – скільки зможеш». Тобто, відвідувачам пропонують оцінити вхідний квиток за власним бажанням. На вході до Молодіжного парку стоятиме контейнер, куди хмельничани зожуть кинути певну суму грошей в якості подяки організаторам.

" " " "