Сконцентровано, тихо та швидко. Хмельницькі депутати провели чергову сесію міської ради.

708

Злагоджено та майже одноголосно. Депутати Хмельницької міської ради знову продемонстрували стабільну роботу. За дві години без перерви встигли розглянути всі питання  порядку денного, більша частина з яких стосувалася  архітектури, містобудування та земельних відносин.

І так вісімдесят питань –  без зауважень та суперечок.  Зокрема, депутати відали свої голоси за  придбання земельних ділянок поблизу міського сміттєзвалища. Завдяки додатковій площі там планують зменшити кут насипу відходів.

Це дасть можливість нашому місту отримати п’ятимільйонний грант від європейського банку реконструкцій та розвитку. Гроші, звичайно ж, європейського номіналу.

Також депутати підтримали рішення стосовно компенсації нашим товаровиробникам коштів за участь у міжнародних виставках. Таким чином  хмельницька продукція має  набрати  популярності на ринках країн світу.

На сесії двоє депутатів фракції  «Блоку Петра Порошенка Солідарність» вийшли із об’єднання. Тепер Григорій Галкін та  Андрій Кветко позафракційні. Останній заявив, що вже на наступній сесії можлива і зміна назви фракції.

 

" " " "