«З Україною в серці». Патріотичні читання до Дня Гідності та Свободи відбулись у Хмельницькому.

1698

Волонтери, учасники Майдану та АТОвці розповіли студентам про події 13-го року. В рамках патріотичних читань до Дня Гідності та Свабоди майбутні правники та педагоги почули про революцію від очевидців.

Патріотичні читання «З Україною в серці» відбулись в хмельницькій обласній універсальній науковій бібліотеці. Про події 2013-го року прийшли розповісти волонтери, АТОвці та учасники Майдану. Кожний з гостей поділився своєю історією, розповів – чому вирішив вийти на Майдан.

Слухачам читань, студентам-правникам та педагогам показали невеличкий фільм про основні події, які відбувались у Києві 4 роки тому. Учасники Майдану не могли дивитись стрічку без сліз. Кажуть, такими заходами, як патріотичні читання, хочуть донести всю правду та біль, який пережили під час революції. Віктор Данилевський, нині співкерівник благодійного фонду, який допомагає АТОвцям, теж брав участь у бойових діях та був учасником Майдану. Каже, сьогодні хоче розповісти студентам те, про що вони не зможуть прочитати у газетах чи подивитись по телевізору.

Не зважаючи на усі трагічні події останніх років, волонтери, АТОвці, майданівці вірять в те, що все це не дарма. Що з часом наша держава таки заживе мирним, щасливим життям.

 

" " " "