За удар у вухо і струс мозку суд у Віньківцях призначив нападнику штраф і 6 тисяч моральної шкоди

Від чоловічого кулака постраждала жінка

1239

Віньковецький районний суд розглянув справу щодо нанесення легких тілесних ушкоджень, які спричинив чоловік жінці. Конфлікт між ними стався в листопаді минулого року у Віньківцях, розповідає прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Місцева жінка зайшла в магазин зі своєю донькою аби випити кави. Невідомо з якої причини у неї виник конфлікт із дружиною чоловіка, який згодом на неї напав. Під час суперечки жінка, що пила каву непристойно її вилаяла, і це спровокувало гнів чоловіка ображеної дружини. Він підскочив до жінки, що пила каву, та з розгону вдарив її кулаком у вухо. Кава розхлюпалась на жінку.

Але не це було найбільшою кривдою, яку він їй завдав. 31-річний чоловік ударив її в голову так, що спричинив  закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Такі тілесні ушкодження були визнані легкими, що не призвели до тривалого розладу здоров’я.

Читайте також: Викрадення дитини у Києві: як до цього причетна жителька Хмельниччини

Розглянувши обставини справи, Віньковецький районний суд визнав нападника винним та присудив йому до сплати 850 гривень штрафу, а також 6 тисяч гривень компенсації за спричинену моральну шкоду.

Скривджена ним жінка  хотіла, щоби з нього стягнули 15 тисяч гривень за моральну шкоду. Однак суд зауважив, що завдані їй ушкодження не вплинули на її подальше здоров’я, а також той факт, що жінка почасти сама спровокувала його на агресію.

" " " "