Хмельницькі танцюристи – одні з кращих у Європі

780

«Успіх» має успіх. Йдеться про хмельницький танцювальний ансамбль. Нещодавно його вихованці у складі національної збірної представляли країну на європейському рівні. У підсумковому заліку Україна стала першою. Відзначилися і танцювальні пари Хмельницького.Одна з них додому повернулася чемпіонкою. Ще одна – срібною призеркою.

Знайомтеся, це – Уляна та Дмитро. А – це їх улюблений фокстрот.

Нещодавно танцювальна пара підкорювала Європу. На відкритому чемпіонаті з європейських танців Дмитро та Уляна стали другими.

Дмитро танцює з самого малечку. Зараз йому 13, а улюбленою справою займається з 4-х років. Уляна на танцювальний паркет вийшла 6 років тому. Про танці, розповідає, не просто мріяла, вона ними марила.

Зараз Дмитро та Уляна – справжня міні-команда. Вона слухається, а він веде. Танцювальна пара – одна з найсильніших не тільки в області, а й в країні. Тому й не дивно, щотанцівники увійшли до національної збірноїта представляли країну на європейському рівні.

У підсумковому заліку Україна стала першою. Відзначилися і танцювальні пари Хмельницького.Дмитро та Уляна повернулися срібними призерами.А ось молодший брат Дмитра та його партнерка сталичемпіонами.

Та, кожен фініш – це, по суті, старт. На прийдешні вихідні «Успіх» підкорюватиме українську столицю, а вже через вихідні, 1-го березня, танцівників зі всієї країни радо прийматиме вдома.

 

" " " "