Заклади освіти готуються до нового навчального року

748

Готовність до навчального року. Вже за кілька днів десятки тисяч дошкільнят, школярів та студентів перетнуть пороги своїх навчальних закладів. Два останніх місяці тривав процес підготовки.

Майже півтори тисячі закладів освіти усіх рівнів вже за кілька днів відкриють свої двері. Понад двісті тисяч дітей будуть гризти граніт науки. Аби забезпечити якість навчання потрібно  оптимізувати мережу закладів. Бо демографічна ситуація залишається складною.

За минулих три роки о області у закладах освіти сталося чотири пожежі. Основною причиною загорянь було замкнення електромережі. Тому, окрім самої підготовки до нового навчального року потрібно готуватися і у безпековому напрямку.

Ще одним важливим чинником у освітній галузі є перехід на нове меню. За словами голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк потрібно ретельніше слідкувати за претендентами, які беруть участь у тендерних торгах на поставку продуктів харчування.

Разом з тим освітяни готуються і до нового опалювального сезону. Зустріти осінньо-зимовий період наразі готові 95% закладів.

" " " "