Замість натовпу – пустка: хмельницький овочевий чемно закрився на карантин

3765

Вслід за речовим ринком на карантин закрився і Хмельницький продуктовий. Рішенням міської ради його роботу призупинено з 23 березня. Тому, учора – в неділю – на овочевому був справжнісінький аншлаг. Світлини з ринку на своїй сторінці у Фейсбуці виклав місцевий фотограф Сергій Аніськов. Люди переважно без масок, у чергах, не дотримуючись дистанції буквально згрібали усе, що було на прилавках. Від сьогодні ж там має бути пусто. Чи дотримався базар карантину?

Ось цей пан вже з самісінького ранку під воротами ринку. Чоловік прийшов за батарейками – не працює телевізійний пульт. Хоч і у групі ризику за віком, ані натовпу, ані корона вірусу не боїться. Певен, здоров’я дозволяє ризикувати.

Ризикувати власним здоров’ям чоловіку, насправді, не доведеться. Адже, відповідно до рішення влади міста, вслід за речовим, на карантин закрився овочевий. Тож, наразі тут – пустка.

До завершення карантину ринок навряд чи почне працювати. Хмельничани кажуть, це – незручно.

Насправді купити продукти в Хмельницькому і без базару– геть не проблема. Ось ця панянка, до прикладу, останнім часом на ринок – ні ногою. Все необхідне купує у магазинчиках.

Крім того, зазнається панянка, геть не усі ринки наразі зачинено.

До слова, і поруч з овочевим ринком можна скупитися. Через дорогу відчинені й активно торгують ковбасні кіоски.

Якщо продавці спокійні, то ця панянка, геть не вітає купівлю продуктів, так би мовити, з рук.

Насправді докупувати продукти обирати лише вам. Усі продуктові та супермаркети наразі не на карантині. Містяни кажуть, сподіваються, після закриття овочевого там не почнуть піднімати ціни. На жаль, зараз багато тих, хто наживається на пандемії.

 

 

 

" " " "