Замість штрафу – поліцейський супровід!

810

Замість штрафу – поліцейський супровід! Хмельницькі патрульні допомогли матері з дитиною швидко дібратися до лікарні. Стався інцидент кілька днів тому. Жінка-водій, поспішаючи до медзакладу, проїхала на червоний сигнал світлофора, за що б мала заплатити кілька сотень штрафу. Те, що порушила кермувальниця визнавала, втім так вчинила, бо рятувала життя своєму чаду. Патрульні поліцейські водійку не оштрафували, натомість увімкнули сирени та безперешкодно доправили до лікарні.

Ця подія сталася кілька днів тому. Жінка-водій, поспішаючи до лікарні, проїхала на червоний сигнал світлофора. Те, що порушила кермувальниця визнавала, втім так вчинила, бо рятувала своїй дитині життя.

За проїзд на червоний потрібно заплатити кілька сотень штрафу, втім у цій ситуації замість штрафу кермувальниця отримала поліцейський супровід. Правоохоронці увімкнули сирени та патрульним авто доправили маму та дитину до лікарні.

Вчинити іншим чином патрульні не могли, адже, запевняють, порятунок життя чи здоров’я людини для них – завдання пріоритетне.

 

" " " "