Затримання розбійників на Хмельниччині: поліція спрацювала оперативно

Двоє грабіжників погрожували пенсіонерці ножем та вимагали віддати гроші і цінні речі

2136

У Славуті вчора поліцейські затримали двох розбійників, що пограбували літню жінку. Нападники погрожували пенсіонерці ножем, вимагаючи віддати їм усе, що є в домі цінного, розповідає сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Ця кримінальна пригода сталася вчора у Славуті приблизно об 11-й годині. Скориставшись тим, що двері до квартири були не замкнені, туди проникли чужі люди – чоловік і жінка. В квартирі була на той час лише 73-річна господиня. Жінка нездужає, і їй важко ходити. Скориставшись її безпорадністю, непрохані гості почали вимагати у жінки гроші та інші цінності. Та сказала, що грошей в домі немає. Однак вони не повірили та влаштували обшук. При цьому господиню змусили мовчати, пригрозивши їй ножем.

Зрештою грабіжникам вдалося “розжитися” в квартирі пенсіонерки 13 (!) гривнями і деякими особистими речами. Навіщось вони також прихопили з собою документи її сина і не погребували навіть знайденими харчовими продуктами.

Читайте також: На Хмельниччині підприємлива менеджер “нагріла” свого роботодавця майже на 9 мільйонів гривень

Вечері жінка все розповіла сину, коли той повернувся додому. Він одразу зателефонував у поліцію. І вже за кілька годин правоохоронці їх затримали. Обоє виявилися з місцевих. 33-річна жінка та 30-річний чоловік уже мають за плечима кримінальне минуле – притягувались до майнових злочинів. Поліцейські вилучили у них ніж і частину викрадених речей. Розбійників затримали.

" " " "