Затримання серійного крадія у Городку: молодик має багатий кримінальний список

Чоловік відповідатиме перед законом за двома статтями кримінального кодексу

1345

Поліція Городоцького району затримала чоловіка, який встиг “засвітитись” у двох крадіжках та в нанесенні  тілесних ушкоджень. Як з’ясувалося, 26-річному жителю Городка не вперше мати стосунки із Кримінальним кодексом. Незважаючи на його молодість, чоловіка не вперше притягують до кримінальної відповідальності. Він уже має судимість і очевидно, як зазвичай пишуть в обвинувальних висновках, “на шлях виправлення не став”.

Цього разу слідство інкримінує йому три крадіжки. Одну він скоїв із господарського приміщенні в садибі 71-річної пенсіонерки у Городку. У неї він поцупив газонокосарку та ще деякі цінні речі. У тому ж райцентрі він обікрав одне з державних підприємств. Спритний молодик проник у приміщення, що належить підприємству, і виніс звідти оргтехніку: системний блок, монітори, колонки, клавіатуру та ще якісь елементи комп’ютера. Встиг він відмітитись і в Сатанові. Там він обікрав приватний будинок, яким володіє 49-річна жінка з Нетішина.

Але й це ще не все. Він також “засвітився” у п’яній бійці зі своїми товаришем по чарці. Причому саме він наніс своєму приятелю  тілесні ушкодження, які експертиза, на його щастя, визнала, легкими.

Читайте також: У Старокостянтинові вночі умикнули дороге обладнання: що допомогло поліцейським знайти злодія

Отже, якщо його вину за всіма цими епізодами доведуть у суді, молодику доведеться відправитись за грати на строк до 6 років. Отак і вся молодість пройде за колючим дротом.

" " " "