Завершився осінній призов до війська

1490

Хмельниччина знову у числі кращих регіонів України з виконання призову на строкову військову службу. Більше ніж півтисячі чоловіків відправили до лав Збройних сил з військкоматів. Традиційно для Хмельницької області характерна висока кількість призовників. Проте осінньому призову 2017 ще не кінець – вже оголошено додатковий призов до війська.

У Хмельницькій області виконали план щодо призову юнаків на строкову службу. Всього армійські лави поповнили 550 подолян. Строковики проходитимуть службу у всіх регіонах України, за виключенням зони проведення антитерористичної операції. Крім того з 27 по 30 листопада відбудеться додатковий призов до Збройних сил. Сотня чоловіків котрі поповнять армійські лави у цей період заступлять на охорону стратегічно-важливих об’єктів ЗСУ.

Хмельниччина знову опинилася у числі кращих щодо військового призову в Україні. Проте проблеми з тими, хто уникає строкової служби у війську не бракує. Нині на обліку у військових комісаріатах області знаходиться близько 17 тисяч чоловіків. З тих майже 3 тисячі перебувають у  розшуку. Тож згідно законодавства представники військових комісаріатів мають право вручати повістки будь-де.

За ухиляння від обов’язкової служби у війську світить реальний термін ув’язнення – до трьох років.

 

 

 

 

 

" " " "