Завтра спікер Верховної Ради Дмитро Разумков відвідає Хмельниччину

У Хмельницьку область з робочим візитом приїде Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков

1299

11 березня на Хмельниччину завітає з робочим візитом Голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Про це повідомила прес-служба ВРУ.

В рамках візиту заплановано відвідання декількох об’єктів державного значення. Зокрема, Дмитро Разумков прибуде в місто Нетішин, аби ознайомитися з діяльністю Хмельницької атомної електростанції.

Також Голова ВРУ відвідає Хмельницький військовий госпіталь, де поспілкується з бійцями та персоналом закладу, та побуває в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Разумков зустрінеться з педагогічним колективом та іншими слухачами, після чого відбудеться урочисте вручення відзнак Верховної Ради України.

Не обійде стороною політик і місцевий бізнес. Дмитро Разумков візьме участь у засідання круглого столу регіональних бізнес-асоціацій та представників великого бізнесу «Законодавче забезпечення економічного розвитку регіонів, створення умов для розвитку вітчизняної промисловості, зменшення регуляторного та адміністративного тиску на бізнес».

Читайте також: Хмельницький – друге місто в Україні за рівнем прозорості органів місцевого самоврядування

Що стосується освітнього простору, то його місцеві представники теж не будуть обділені увагою. Так, в рамках візиту спікера, заплановано спілкування представниками вищих навчальних закладів Хмельницької області та головами студентських рад. Темою розмови буде “Вища освіта в Україні”. Зустріч відбудеться на території Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.

" " " "