Згубне місце: дві ДТП поспіль поблизу одного села у Старокостянтинівському районі

Автомобілі занесло на слизькій дорозі через ранкову ожеледицю

815

Учора вранці на одній і тій самій ділянці шляху у Старокостянтинівському районі сталося дві ДТП, в яких потерпіли люди, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Одна ДТП трапилась неподалік від села Пашківці о 8.30. Водій автомобіля “ЗАЗ Славута” із села Пихтії не зміг упоратися з керуванням і злетів зі своєю машиною у кювет та перекинувся. 51-річний керманич не постраждав, а от його 53-річну пасажирку довелося із переломом ребра везти до лікарні. Ще двом пасажирам, жінці 58 років і хлопчику 8 літ, медики надали допомогу без госпіталізації – їхні ушкодження були не важкими.

А вже через годину на тій же ділянці траси, теж поблизу Пашковець, сталася інша автопригода. 27-річний водій “Део Ланос” теж не зміг впоратися з керуванням і, вилетівши на зустрічну смугу, зіткнувся з припаркованим там автомобілем “Фольксваген Туран”, за кермом якого був 50-річний водій із села Грибенинка.

Читайте також: ДТП у Хмельницькому на Західно-Окружній: перекинута машина і рятувальники

Віт зіткнення постраждала 58-річна пасажирка “Ланоса”. Жінку відправили в реанімацію.

Поліцейські зауважують, що з приходом нічних морозів на дорогах утворюється ожеледиця, що вже призвело до різкого збільшення статистики ДТП. Тому вони просять водіїв бути вкрай бережними на дорогах: дотримуватись дистанції та безпечної швидкості руху.

" " " "