Жителі міста Волочиськ відзначали 26-ту річницю  Незалежності України.

2015

Гарний настрій, веселощі, та  гордість і віра у світле майбутнє. Саме з такими  відчуттями жителі міста Волочиськ відзначали 26-ту річницю  Незалежності України. А святкувати почали із самого ранку. Традиційно головною вулицею Волочиська пройшлися найкращі колективи підприємств, установ та організацій  міста та району. А із сцени лунали патріотичні пісні та виступи  місцевих танцювальних колективів. Люди ж кажуть, це свято дійсно всього українського народу, адже як чверть століття тому, так і зараз, думка про нове життя згуртовує все суспільство.

Для кожного українця  поняття незалежність має своє значення. Народний депутат України Сергій Лабазюк переконує,  в першу чергу незалежність – це робота та відповідальність кожного українця. Бо тільки спільними зусиллями можливо збудувати дійсно самостійну, суверенну країну.

За підтримки народного обранця та його благодійного фонду «Ми поруч» окрім звичних розваг, як для старшого покоління, так і для дітей, були й інші. Малеча мала змогу повеселитися на батутах. А старші – послухати гарних пісень. Також фонд Сергія Лабазюка пригощав містян та жителів району справжнім козацьким кулішем та смаженими ковбасками.

А поки на головній площі міста тривали веселощі, на місцевій спортивній арені представники трьох об’єднаних територіальних громад району вирішували – хто вправніше грає у футбол.

Гравці команди Волочиської та Наркевицької територіальних громад кажуть, до гри підходили зважено та вивчали тактику і можливості кожного гравця. Але, переконують, головне не перемога, а те, що саме такі змагання дають можливість розвитку спорту.

Вже з пів на восьму години вечора на місцевому майдані і яблуку ніде було впасти. За сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка  до Волочиська завітала запальна  Оля Полякова.

Піднесений настрій та атмосфера родинного свята переповнювала кожного із багатотисячного натовпу. Адже це ще раз доводить – українці люблять святкувати, тим більше, коли це день народження рідної України.

 

" " " "