Живий мікрофон патрульних та громадськості

1215

Прийди та говори. На вулицях Хмельницького патрульні влаштували живий мікрофон з громадськістю. Подібні акції відбуваються і у інших містах України та, до слова, користуються неабиякою популярністю. Сам захід передбачає вільне спілкування з людьми у форматі питання – відповіді. Так було і у Хмельницькому. Щоправда, окрім цього, говорили і про набір до лав патрульних.

Прийди та поговори з поліцією. На Проскурівській стометрівці та у парку Шевченка патрульні влаштували живий мікрофон з громадськістю. Хмельницькі правоохоронці – не перші, хто проводить такий захід. Подібні відбуваються і у інших містах України та, до слова, користуються неабиякою популярністю. Сама акція передбачає вільне спілкування з людьми у форматі питання – відповіді. Власне, так було і у Хмельницькому.

Щоправда, окрім традиційних питань та відповідей, говорили і про набір до лав патрульних. На сьогодні, кажуть правоохоронці, це – тема номер один. Адже чим більше людей поінформовані, тим більше претендентів на місце копа, а відтак більша конкуренція і, у підсумку, пройдуть найкращі.

Нагадаємо, набір до патрульної поліції Хмельницького триває до 10-го липня. Себто, ще є час заповнити онлайн-анкету та принести до Управління необхідний пакет документів. Далі – тестування та кілька етапів відбору. У разі успішного проходження – навчання, потім – до роботи пліч-о-пліч з теперішніми патрульними.

 

" " " "