Журналістів Хмельницького вітала міська рада

1494

Коли не писати – неможливо… Нині журналісти відзначають професійне свято, тож після привітань обласних посадовців, свято для «акул пера» влаштувала міська рада Хмельницького. Кілька десятків кореспондентів видань різного виду нашого міста відзначили подяками й почесними грамотами. Вітали і колектив нашого телеканалу. Нам вручили особливу відзнаку за співпрацю й трансляцію у прямому ефірі фестивалю «Rock&Buh».

Всі вони зазвичай зустрічаються на різноманітних подіях, і все -по роботі. Нині ж журналісти обласного центру «при параді», у них – професійне свято. До прикладу, Тетяна Гуща цьогоріч день журналіста відзначає вдесяте. Саме її голос чують містяни з вуличного радіо на Проскурівській, а ще дівчина – кореспондентка міського телеканалу.

А от Наталка Гарматюк працює у відомому інтернет-виданні. Зізнається, подалася у професію, бо ще з дитинства не могла не писати.

І Наталку, і Тетяну і ще майже два десятки «акул пера» нині привітав міський голова Хмельницького. Зізнається – серед «сторожових псів демократії» – а так теж називають журналістську братію,  має чимало друзів і товаришів. Вони, каже здатні наштовхнути владу на прийняття правильних рішень.

Цьогоріч наш телеканал заслужив на особливу подяку. За трансляцію у прямому ефірі фестивалю «Rock&Buh».

 

" " " "