Жителі Хмельниччини продовжують “клювати” на шахрайські схеми

На Хмельниччині троє місцевих жителів знову постраждали від шахраїв

550

У Хмельницькій області шахраї продовжують наживатися на довірливих людях. Про декілька з таких випадків розповіла прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Так, за минулу добу до правоохоронців звернулося троє жителів Хмельниччини

Один з інцидентів трапився ще 30 квітня в місті Красилів. Там місцевий житель намагався придбати через мережу Інтернет кросівки, оголошення про які побачив в одній з соціальних мереж. Потерпілий перерахував невідомій особі 2880 гривень, однак обіцяного товару досі не отримав.

Інший випадок трапився з жителькою обласного центру дев’ятого травня. Злочин, по суті, аналогічний, однак з дещо іншим товаром. Жінка хотіла придбати на одному з торгівельних майданчиків вазони та перерахувала потенційному продавцю 7839 гривень. Як тільки зловмисник отримав кошти, зв’язок із ним повністю припинився.

Така ж схема спрацювала з мешканцем міста Кропивницький, котрий хотів придбати дитячий батут в місті Славута. Чоловік заплатив 3000 гривень за товар, який так і не отримав.

Читайте також: У Кам’янці шахраї збирають гроші, прикриваючись іменем місцевого священника

Наразі за всіма вказаними фактами працівники поліції проводять перевірки. Вчергове закликаємо громадян бути пильними і в разі купівлі товарів в соцмережах, радимо обирати перевірені магазини з позитивною історією і відгуками.

" " " "