Жителі Хмельниччини зможуть здавати проби на коронавірус на дому

Така нова послуга з'явилася в Обласному лабораторному центрі

1142

Вже починаючи від першого грудня у ДУ “Хмельницький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України” зявилася нова послуга: тепер здати аналізи на коронавірус можна буде на дому, але не безкоштовно. Про це повідомили на сайті установи.

На сайті вказані реквізити, за якими ви можете звернутися, якщо хочете скористатися цією послугою: попередній запис проводиться за номерами (0382) 657764 та (0382) 795717.

Вартуватиме збір біоматеріалу на дому 1027 гривень.

Оплата за тестування буде проводитися за рахунком, який вам надаватимуть перед відбором біологічного матеріалу, а також за умови попереднього написання заяви та підписання  відповідного договору. При цьому в лабораторному центрі наразі передбачається лише заключення договорів з фізичним особами, а не об’єктами господарювання.

Оплату послуги можна здійснювати через будь-яку банкувську установу, або ж через такі послуги інтернет-банкінгу як “Приват24”.

Читайте також: На Хмельниччині коронавірус знову б’є рекорди: 709 нових випадків

Також обласний лабораторний центр може провести платне ПЛР-тестування на SARS–CoV-2 вартістю 836 гривень. Відбір біоматеріалу з верхніх дихальних шляхів  (носо- та ротоглотковий мазок) проводять кваліфіковані фахівці закладу за адресою: м. Хмельницький, вул. Храновського, 12 (щоденно).

Термін проведення досліджень – до 24 годин.

" " " "