«Золотий фліпчарт» – конкурс, що дає можливості

948

Золотий фліпчарт. Таку назву має конкурс, який нещодавно провели у Тернополі. Ідея – визначити кращі громадські організації Західної України. Нашу Хмельниччину представляли сильні учасники та привезли додому кілька перемог.

Золотий фліпчарт у Тернополі. Фестиваль із такою назвою поєднав активістів  такреативних людей усієї Західної України. Громадська організація «Старокостянтинів не байдужий» несподівано для себе виборола перше місце. Переможний проєкт має назву «Агенція змін», його втілення підтримав Корпус миру США, місцева бібліотека та ради.

А ще, зізнаються активісти, це досить хороша платформа для обміну досвідом.

У переможцях і Солобковецька громада. Молоджіжний фестиваль «Пазл Фест»  ще дуже молодий. Та вже потрапив у ТОП 5 ідей 2020 року.

Близько 20 заявок надійшло до організаторів конкурсу від Хмельниччини. А загалом участь взяло шість областей. Серед переможців – Алла Дахновець,Ольга Галак, Тетяна Воронцова. Спробувати свої сили запрошують і інших учасників. А центр розвитку громад проводить онлайн-консультації для початківців.

Центр розвитку громад запрошує усіх поділитись історіями успіху у рубриці Лідери Змін. Адже це стимулюватиме і інші організації до перемог.

" " " "