Жителів Хмельницького запрошують у недобудовану споруду: що там покажуть

Містянам хочуть презентувати ескізний проект парку "Подільський"

946

Парк “Подільський”, який невдовзі має з’явитися в обласному центрі, вже готовий в ескізах. От саме до обговорення цих ескізів і запрошують небайдужих хмельничан, йдеться у повідомленні на сайті Хмельницької міської ради.

Заради справедливості слід сказати, що основа для майбутньої зеленої зони вже є. Але поки що вона дика, недоглянута і не налаштовує на цивілізований відпочинок. Хіба що пристосована для “вживання” з компанією громадян, які не належать до поборників тверезого способу життя.

Дивіться також: У Хмельницькому парку Чекмана оновили «Автомістечко»

Йдеться про зелену зону, що стихійно утворилась на розі Львівського шосе та Західно-окружної вулиці.  Площа цієї зони – нівроку, близько семи гектарів. Тож майбутній парк не буде тиснений у просторі,  треба лиш ретельно продумати його інфраструктуру і зробити його максимально комфортним для містян. Ясно, що у цьому парку, оскільки він не претендує на лаври найбільшого та центрального, відпочиватимуть переважно жителі прилеглих територій. Але район там густонаселений, отже відвідувачів у цій зеленій оазі завжди вистачатиме.

Ескізні проекти майбутнього парку представлятиме команда Proprostir. До уваги ти, хто прийде, будуть представлені різноманітні візуалізації куточків майбутнього парку, включаючи і 3D-cхеми.

Презентація “Подільського” відбудеться у суботу, 16 листопада о 12.00. Містян чекають у недобудованій споруді, яка розташована на околиці майбутнього парку. Вона знаходиться поблизу автозаправки Shell. Місце збору можна визначити за оприлюдненим планом.

" " " "