Жителька Нетішина віддала аферистам 23 тисячі гривень за “вигідну роботу” за кордоном

Шахраї пообіцяли жінку влаштувати на роботу в Норвегію

951

Черговою жертвою інтернет-шахраїв стала 32-річна жителька Нетішина, що була зайнята пошуками роботи. Жінці пообіцяли вигідне працевлаштування за кордоном. Щоправда, за це вона мала внести внести певну передоплату.

Шахраї, які повним ходом використовують для своїх оборудок Інтернет, не гребують нічим. Черговою жертвою спритників стала жителька Нетішина, яка шукала роботу за кордоном.

Жінка знайшла в Мережі оголошення щодо працевлаштування в Норвегії. Автор оголошення звабив її дуже вигідними умовами, обіцяв, що там їй платитимуть значно більше, ніж у Центральній Європі.

Щоправда, за оформлення документів треба було відразу сплатити чималу суму. Але ж гра вартувала свічок. У Норвегії її мали зустріти, надати житло, доставити до місця роботи і представити новому керівництву. Отже, нетішинка з готовністю переказала на чужий рахунок майже 23 тисячі гривень і стала чекати виклику на роботу.

Читайте також: Дистанційна робота – реалії часу

Однак уже по обіді того дня, коли вона переказала гроші, оголошення про роботу в Норвегії вже щезло із сайту, а телефони посередників стали поза зоною доступу.

Зрозумівши, що аферисти її надурили, жінка звернулась до поліції. Однак надії на те, що їх знайдуть і змусять повернути гроші, мало, кажуть поліцейські. Адже зазвичай такі “посередники” орудують з-за кордону, і дістати їх звідти немає можливості.

" " " "