Змагання із самбо у Хмельницьком

758

У Хмельницькому змагались нацгвардійці. Саме у нашому місті Західне територіальне управління Нацгвардії провело змагання із самбо. Тож 6 десятків спортсменів  на килимі показували свою вправність. Дещо змінив організацію змагань і карантин. Проте це не завадило спортсменам гідно виступити.

За знання кращого у цьому виді єдиноборств мірялися силами понад 50 спортсменів. Нацгвардійці Західного регіону такі турніри проводять щороку.

Серед міст – учасників – Вінниця, Львів, Луцьк, Івано-Франківськ. Спортсмени показали наполегливу боротьбу та підготовку, адже майже усі вони призери різних змагань.

Популяризують у Нацгвардії і інші види спорту – гирьовий, легку атлетику, футбол. А цей вид єдиноборств тренує волю та витримку.

До підтримки спорту в області щоразу долучається благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч». Спорядження, ремонти та будівництво майданчиків, виїзди та тренування спортсменів – у пріоритеті благодійників. Цього разу представники благодійного фонду Сергія Лабазюка  підтримали і нацгвардійців. Організатори отримали сертифікати на спорядження. А вже незабаром у благодійному фонді «Ми поруч» готуються підтримати чергові змагання.

За результатами змагань у Хмельницькому серед переможців сформують збірну. Вона братиме участь на першість Національної Гвардії із боротьби самбо.

 

" " " "