Змагання найсильніших.

890

 Змагання найсильніших. У Волочиську відбувся чемпіонат з важкої атлетики. Понад 70 спортсменів з різних куточків Хмельниччини взяли участь у змаганнях. До слова, підіймали залізо і дівчата, і юнаки. 

 Віталій ретельно розминає м’язи та уважно слухає тренерські настанови. Вже за мить він опиниться на важкоатлетичному помості. Перед юнаком – непроста задача – підняти понад 70 кілограмів заліза.

 Нині хлопець бере участь в обласних змаганнях з важкої атлетики, які відбуваються у Волочиську. На лаві за нього вболіває батько. Результатами сина, каже чоловік, пишається.

 Задоволений результатом важкоатлета й тренер Олександр Антонов. Нині на змаганнях Волочиськ представляють вісім його підопічних. В успішному виступі своїх спортсменів чоловік впевнений, адже тренуванню вони присвячують майже кожну вільну хвилину.

 Змагання серед важкоатлетів організовують щорічно. Цього разу участь беруть понад 70 спортсменів з п’яти районів Хмельниччини.

 Сергій, наприклад, приїхав із Шепетівки. Виходити на поміст для нього – не вперше. Він – двократний чемпіон України. Секрет успіху, каже хлопець, простий.

 Підтримав проведення змагань народний депутат України Сергій Лабазюк. За його сприяння спеціально до змагань придбали та облаштували поміст.

" " " "