Знову до науки – студенти ВПУ № 11 урочисто почали навчальний рік.

868

Вперед до знань. Поряд із школярами розпочали навчальний рік і студенти профтехзакладів міста. Серед таких – учні вищого професійного училища № 11. Цьогоріч там набрали необхідну кількість абітурієнтів, адже місто потребує робітничих спеціальностей.

Вище професійне училище № 11 цьогоріч до лав приймає нових студентів.  Урочиста лінійка розпочалась на ганку. Аби молодь  успішно та легко розпочала навчальний рік, її благословив священник. Робітничі спеціальності  мають попит на ринку праці. Саме  тому заклад займає вагому нішу  у підготовці кваліфікованих кадрів.

Цьогоріч лави студентів поповнили майже дві сотні юнаків та дівчат. У стінах училища готують зварювальників, токарів,майстрів тепличного навчання.

Відповідальний рік розпочався на урочистій лінійці для випускників. Вже за рік вони отримають диплом та можливість працювати за фахом на підприємствах міста.

Училище за три роки розкриває таланти молоді, адже тут діють гуртки та панує дружня атмосфера.

Училище ще 4 роки тому запровадило для студентів дуальну систему навчання. Майбутні спеціалісти мають змогу половину учбового часу проводити на виробничих потужностях.

Тож перший дзвоник покликав студентів на лекції, аби згодом промисловість Хмельниччини отримала якісне молоде поповнення.

 

 

" " " "