Зоокуток у Хмельницькому може зникнути. Життя тварин під загрозою.

3620

 Життя семи десятків тварин залежить від рішення міської влади. Хмельницький зоокуток, нині знаходиться на Західно-Окружній. Власник цієї земельної ділянки вирішив продати свій наділ, тому попередив, аби директор зооцентру Сергій Пальохін шукав інше місце для тварин. На все – про – все є півроку. Якщо тваринам не буде куди переїхати – їх доведеться приспати. 

 Леви, ведмеді, вовк, лисиці, єноти та безліч птахів. Нині у зоокуточку Сергія Пальохіна налічується 72 тварини. Поки що зооцентр розташований на Західно-Окружній, та бути йому  там ще не довго. Власник земельної ділянки, яку орендував пан Пальохін, вирішив продати свій наділ.

Сергій каже, кілька разів звертався до міської влади, аби йому надали в оренду земельну ділянку для розташування зоокуточку. Спочатку міські обранці обіцяли територію у дендропарку на виставці, а сьогдні кажуть – відповідних земельних ділянок у місті немає.

Наразі у зооцентрі знаходиться більше ніж сім десятків тварин. Сергій Пальохін каже, є спонсори та благодійники, які вже готові надати допомогу в будівництві вольєрів. Чоловік переконує, якби вже була земельна ділянка, то на облаштування відповідних умов пішло б кілька місяців. І до літа всі тварини могли б переїхати. Найстрашніше те, що відсутність місця для зооцентру прямо загрожує життю тварин.

Чи вартує чогось життя тварин для наших чиновників? І чи дійсно в Хмельницькому немає місця для зоокуточка?

 

 

 

 

 

" " " "