Зоотерапія для підопічних «Карітасу». Діти-аутисти відвідали зоокуточок у Хмельницькому.

1556

Діти-аутисти, якими опікується благодійний фонд «Карітас», відвідали зоокуточок у Хмельницькому. Вважається, що у житті людей з хронічними захворюваннями або інвалідністю тварини можуть грати кілька ролей. Вони можуть піднімати настрій або захищати від можливої ​​загрози. Також різні тварини, від собак до дельфінів, можуть надавати реальну терапію. А у випадку з аутизмом тварини спонукають людей більше спілкуватись з оточуючими.

Найманші вихованці благодійного фонду «Карітас» знайомились із тваринами, які перебувають у місцевому зоокуточку. Тут дітлахи могли подивитись, погодувати тварин і навіть потримати в руках левенят. Така екскурсія – своєрідна терапія для дітей-аутистів, спілкування з тваринами допомагає їм соціалізуватись.

Привабливість терапії з використанням тварин в людській медицині – це ентузіазм її прихильників, а не підтримка лікарів. Відрадно, що є такі люди і в нашому місті. Сергій Пальохін радо зустрів маленьких гостей у своїму зооцентрі, познайомив з тваринами та пригостив морозивом. Каже, завжди підтримує такі ініціативи і не відмовляє жодній дитині.

Діти пішли з зоопарку із чудовим настроєм та позитивними спогадами, а їхні нові чотирилапі друзі чекають на інші зустрічі.

" " " "