Зустріч із ветеранами

454

Ремонти прибудинкових територій,нарахування субсидій, видача довідок. Це далеко не повний перелік нагальних питань, що турбують пенсіонерів. Народний депутат України Сергій Лабазюк поспілкувався із представниками ветеранськими округу. Адже чи не щодня літні люди змушені відстоювати свої інтереси в бюрократичних колах. Задля якіснішого діалогу між ветеранами та нардепом в області стартує соціальний проєкт «Право на допомогу».

З представниками організацій – за одним столом. Народний депутат України зустрівся із активом ветеранських спільнот. Такі зустрічі вже є традиційними у роботі нардепа. Присутні мали змогу задати питання. Вони здебільшого стосувались ремонтів, нарахування соціальної допомоги, старту продажу землі. Приємним сюрпризом для присутніх стали подарункові сертифікати для подальшої успішної діяльності ветеранських організацій та старт соціального проєкту «Право на допомогу».

У кожному із мікрорайонів міста – свої побутові проблеми, які самотужки ветеранам не вирішити.

Найбільш актуальні серед пенсіонерів – соціальні питання. Саме їх вирішенню і подальшому супроводу соціальних установах і буде приділена увага юристконсультів.

Кількість звернень до громадських приймалень нардепа збільшується. Тож аби надати якісні юридичні консультації, при житлово-експлуатаційних конторах округу спеціалісти надаватимуть предметні консультації літнім людям.

Пенсія, що відповідає мінімальній заробітній платі – це те що пропонує Сергій Лабазюк із своїми колегами з зареєстрованому законопроекті.

Народний депутат України Сергій Лабазюк каже, отримує інформацію на подібних зустрічах з перших вуст від своїх виборців і це сприяє продуктивній законотворчій роботі у парламенті.

" " " "