У Старокостянтинові двох місцевих жителів засудили за грабіж у продуктовому магазині

Суд повністю визнав вину підозрюваних

754

У Старокостянтинові двоє городян постали перед судом за пограбування продуктового магазину. Про це повідомила прес-служба прокуратури Хмельницької області.

По завершенню судовиго розгляду, Феміда повністю визнала вину підозрюваних у відповідності до частини 2 статті 186 КК України, повідомили співробітники Хмельницької окружної прокуратури.

За попередніми даними, чоловіки вчинили злочин у стані алкогольного сп’яніння. Повідомляється, що, незважаючи на увагу продавця, один зі зловмисників витягнув з каси готівку, в той час як інший – набрав повні руки пляшок зі спиртним.

Відразу ж після цього грабіжники втекли з місця злочину.

Заступник голови окружної прокуратури Хмельницької області Віталій Довгань зазначив, що Старокостянтинівський районний суд призначив зловмисникам покарання у вигляді позбавлення волі строком на чотири роки.

Читайте також: У Хмельницькому небайдужі громадяни допомогли затримати грабіжника

При цьому одного із засуджених позбавили від покарання з випробувальним терміном в силу того, що він скоїв злочин уперше. Тим часом, у житті його товариша це був вже п’ятий інцидент із майновими злочинами. Він відбуватиме покарання повністю.

" " " "