Звідки все-таки взявся коронавірус: приголомшливе свідчення інсайдера

Щодо походження COVID-19 вже є декілька версій; ще одну оприлюднили американські ЗМІ

31191

Коронавірус має природне походження, але він вийшов з лабораторії. Така приголомшлива інформація з’явилась на одному з американському телеканалі Fox News. Журналісти телеканалу стверджують, що нібито володіють інсайдерською інформацією щодо походження цієї біди.

За версією джерела китайці не планували зробити із COVID-19 біологічну зброю. Вони просто намагалися обійти американських учених в галузі вірусології.

Вірус начебто справді потрапив до людини від летючої миші, але зовсім не з ринку. Навіть більше, виявляється на ринку в Ухані ніколи летючими мишами не торгували. Китайці спеціально запустили цю фейкову версію, що відвернути увагу світу від лабораторії, звідки все пішло.

Читайте також: У Хмельницькому закривають усе: коронавірус зробив нам мовчазний Великдень

Вірус передали співробітнику лабораторії в Ухані лабораторним шляхом. А далі вже процес став неконтрольованим, і небезпечний збудник почав передаватись від людини до людини.

До речі, лише тепер стало відомо, що американська розвідка доповідала про спалах невідомого вірусу в Ухані ще наприкінці листопада. Тоді ще ніхто в світі про це не говорив. І ще один факт: за іронією долі американський Національний інститут здоров’я підтримував грантами дві китайські лабораторії в Ухані, які ставили досліди із вірусами у тварин.

" " " "