ЗВІТ ГОЛІВ

679

Звіт голів Хмельницької обласної ради та адміністрації заслухали депутати під час пленарного засідання 7 -сесії. Хмельниччина протягом року забезпечила роботу усіх важливих сфер – йдеться у звіті посадовців. Значний ресурс було спрямовано на галузі охорони здоров’я та освіти. З облансого бюджету мали підтримку 100 комунальних закладів Хмельницької обласної ради.

Сесія обласної ради розпочалася з приємностей. Під оплески пластуни передають віфлеємський вогонь громадам Хмельниччини.

За вагомий особистий внесок у розвиток краю кращим подолянам вручили відзнаки Верховної ради України. Серед них 6 медиків.

У порядку денному сесії понад 7 десятків питань. Одними з перших ідуть звіти голів обласної ради та адміністрації. Віолета Лабазюк у виступі наголошує на співпраці з громадами краю. Дякує за роботу депутатському корпусу. Детально зупиняється на найбільш важливих програмах, які впроваджувалися протягом року. Всього було 57 програм – 30 з яких фінасувалися з обласного бюджету.

У підсумку обидва звіти посадовців депутати обласної ради підтримали.

Частину з програм депутати продовжили на рік прийдешній та затвердили ряд нових.  Серед яких економічного та соціального розвитку краю, підтримку комунальних закладів, охорони здоров’я, добровольчого пожежного руху.

" " " "