Застрелив 30-річну жінку та задушив її доньку: на Хмельниччині засудили нелюда

833

Зловмисник спочатку в лісі застрелив молоду жінку, а згодом, забравши її доньку у бабусі, вбив і дитину. Дівчинку душив не сам.

На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні

Подробиці звірячого вбивства розповідає пресслужба Національної поліції у Хмельницькій області.

“Страшний злочин стався ще у 2015 році. На початку року чоловік познайомився з потерпілою, вони почали жити разом. Проте досить швидко стосунки між цивільним подружжям напружились. Якось по дорозі до Києва вони зійшли з автобуса і на території лісництва чоловік застрелив жінку із заздалегідь заготовленої зброї. Тіло залишив на місці злочину. Зброю заховав у лісі”, – інформують в поліції.

Проте на цьому вбивця не зупинився. Через дві доби він приїхав за донькою вбитої до бабусі, сказав, що їдуть на відпочинок. Насправді ж завіз дівчинку на Хмельниччину та вбив і її. Задушив дитину, як з’ясувалося, не сам, спільницею виявилася коханка. Через місяць рештки тіла дівчинки знайшли на території колишнього Красилівського району.

Спочатку, провівши цілий комплекс оперативно-розшукових заходів, правоохоронці вийшли на слід спільниці вбивці. Жінка зізналася, що душили дитину удвох. Згодом столичні поліцейські розшукали та затримали й самого вбивцю.

Торік засудили спільницю, її заґратували на термін до 10 років. А вчора, 22 грудня, Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження щодо чоловіка і визнав його винним за ч. 1 ст. 115, п.п. 2, 6, 9, 12, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 146, ч. 4 ст. 187, ч. 1 ст. 263 КК України. Його засудили до довічного позбавлення волі.

" " " "