Травневі розваги для хмельницької молоді

915

Квест, «Твоя країна», медіа школа… Одразу шість цікавих проектів для молодих хмельничан реалізовуватиме у місті цього травня громадська організація «Молодь за краще майбутнє». Стартують розваги вже цієї суботи із лісової пригоди – одноденного табору  – Українського туристичного дня. Закінчаться 29-го травня – супергеройським квестом, що, кажуть, зможе дати фори квест-кімнатам.

Останній весняний місяць для юні Хмельницького буде веселим та розвивальним. Громадська організація «Молодь за краще майбутнє» не втомлюється дивувати різноманітними проектами, яких на травень запланували чимало.

А вже восьмого й дев’ятого числа організовують медіа школу – два дні три десятки молодих людей навчатимуть тонкощів роботи у комунікаційній сфері.

Частина, до речі, 9-го травня завітає до нашого телеканалу. І вже  у наших студіях дізнається – як народжуються Головні новини Хмельниччини. А вже 18-20 травня вп’яте до Хмельницького завітає «Твоя країна». Цього разу приїжджим покажуть не лише Хмельницький, а й Меджибіж. Завершиться гарячий травень супергеройським квестом.

Нудьгувати на вихідних теж не доведеться: щонеділі о третій по обіді молодь збирається грати у настільні ігри. Кажуть, отримали нове надходження.

" " " "