Чемпіонат України з тюнінгу та автозвуку

1248

150 децибел – не межа. У Хмельницькому відбувся чемпіонат України з тюнінгу та автозвуку. Помірятися гучністю та похизуватися своїми ластівками з’їхалися десятки автолюбителів зі всієї країни. На майданчику біля кінотеатру Шевченка вони влаштували справжнє автошоу.

Свою ластівку хмельничанин Дмитро почав покращувати кілька років тому. Кожну деталь автозвуку, каже, сам обирав, більше того, усе зробив своїми руками.

Коли вартість музики в авто перейшла позначку у 10 тисяч українських гривень, каже Сашко, рахувати перестав. Щоправда, зізнається, наразі автозвук вартує не менше самої автівки і це, до слова, – бюджетний варіант.

Аби похизуватися музикою у своїй автівці Андрій проїхав сотні кілометрів. Автозвуком, зізнається киянин, захворів кілька років тому, а вилікуватися досі не може.

А ось ця жовта красуня добиралася аж зі Львова. Вона практично вщент наповнена автозвуком. Втім, кажуть кермувальники Тарас та Олег, місце для нової деталі таки знайдуть.

Ось ця автівка – найгучніша у Тернополі. Тепер шалену музику привезла до Хмельницького.

А ось цей чорний звір гучний на 153 децибели. До покращення музики, каже автовласник Дмитро, його автівка була ніби неповної комплектації, тепер – усе навпаки.

Не помірятися децибелами, а похизуватися красою свого залізного коня, приїхав Юрій. Як макіяж, жартує юнак, прикрашає дівчину, так і тюнінг магічно діє на авто.

А загалом помірятися гучністю та похизуватися своїми ластівками з’їхалися десятки автолюбителів зі всієї країни. На майданчику біля кінотеатру Шевченка вони влаштували справжнє автошоу.

Та головне тут навіть не перемога. Захоплення автозвуком чи тюнінгом це – як наркотик, який потрапив у кров. Хвороба ця, жартують самі автовласники, не лікується, а тільки прогресує.

" " " "