Вперше у Хмельницькому пройшла пре-патідо фестивалю

1627

Фестиваль джазу за тиждень, а цей стиль музики хмельничани вже почули. У Хмельницькому влаштували старт-вечірку до Джазфесту Поділля. Подібні заходи роблять фактично усі великі і поважні фестивалі, а от для нашого міста – це новинка. Препаті фестивалю у Хмельницькому організували вперше. Такий захід покликаний прорекламувати наступне музичне дійство, й дещо привідкрити завісу того, що відбуватиметься на фесті.

Відкривали його виступом киян. Столичний гурт «KoloYolo» вдало змішав енто й джаз, а результат експерименту тріо зіграло хмельничанам.

Кияни побували на багатьох джазфестах, та Хмельницький для них відкривається вперше, як і подібна музика для нас.

Крім цього гурту, до нашого міста 11 та 12 травня завітає зо два десятки відомих джазових виконавців зі всієї країни. Вони виступатимуть на двох сценах: поблизу Дитячого світу й кінотеатру імені Тараса Шевченка.

Не менш насиченою стане й субота: OferJazzBand, JULINOZA, TheHypnotunez, Volga: funk з Ольгою Лукачовою – хедлайнери другого дня.

Препаті, або іншими словами старт-вечірку у Хмельницькому організували вперше – так намагаються прорекламувати фест. До речі, щось подібне на майбутнє можуть організовувати і до інших масових заходів.

" " " "