Медичні подарунки для Хмельницького військового госпіталю

1283

Єдине на Хмельниччині та одне із небагатьох в Україні. В день Святого Миколая Хмельницький військовий госпіталь отримав сучасне медичне обладнання для ЛОР-відділення. Придбали устаткування за підтримки Хмельницької міської ради.

Володимир лікується у Хмельницькому військовому госпіталі. Чоловік служить у Кам’янці-Подільському та є командиром інженерно-саперного взводу. Нещодавно підписав перший контракт, каже – із патріотичних переконань.

Кожного року медична установа приймає на лікування близько шести тисяч військових. Аби підтримати матеріальну технічну базу міська рада придбала сучасне медичне устаткування у ЛОР-відділення.

Тепер завдяки ендоскопічному устаткуванню всі маніпуляції можна проводити з більшою точністю та меншим травматизмом для пацієнта. Техніка дозволяє зазирнути мікрокамерою у найвіддаленіші шляхи носової порожнини.

Апарат вартував міському бюджету близько трьохсот тисяч гривень. Проте це не перша допомога, котру Хмельницька міська рада надає військовим формуванням обласного центру та військовому шпиталю.

" " " "