«Німа» . У Хмельницькому вінницька письменниця презентувала свій роман .

2018

Соціально-психологічний роман «Німа». Вихідними у Хмельницькому Юлія Гук особисто презентувала свою нову книгу. В ній йдеться про тендітну дівчину Тасіту. Вона намагається реалізуватися у сучасному світі, де все продається і купується. Як поєднується молодість і талант в одній людині?  Які бувають муки усвідомлення власно «я»?  Відповіді допоможе знайти новий роман авторки, який вийшов накладом у 5 тисяч примірників.

Юлія Гук привезла до Хмельницького свій новий роман «Німа».  Кілька років тому вона видала книгу власним коштом накладом лише у 500 примірників. Тоді боялася звертатися до відомого видавництва через можливі зміну у сюжеті. Втім, популярність і благання читачів у соціальних мережах підштовхнуло авторку до рішучих дій. І сьогодні кількість надрукованих книг задовольнить українського читача – 5 тисяч примірників. Головною героїнею роману «Німа» є молода, творча дівчина Тасіта, щор в перекладі з латинської означає «німа».

«Німа» – перший роман авторки, після нього було написано ще 2. Кожен з них максимально відрізняється. У своїх роботах вона досліджує соціально-психологічні стани героїв та вигадує для них нелегкі випробування.

У романі авторка підіймає одвічні питання. Часто вдається до роздумів про швидкоплинне життя та цікавиться сучасним відносинами між партнерами.

 

" " " "