Myfest 2020: як все пройшло?

1373

Острів замість головної сцени та до десятка різноманітних локацій. У Хмельницькому пройшов Myfest 2020. Це – перший у цьому році фестиваль, який відбувся наживо, а не у режимі онлайн. Для молодіжного дійства задіяли практично всю територію міського пляжу, набережну та,вперше в історії обласного центру, острів кохання.

Смажене м’ясо, духмяні паляниці та холодні напої. Смачна локація Myfest, як завжди, різноманітна. Кожен може знайти частування до вподоби. Єдине, аби придбати, потрібно трішки постояти у черзі і, звісно, розкошелитися. Ось, до прикладу, за шматок м’яса доведеться заплатити до півсотні, а за качан кукурудзи – від 30 гривень. Попри кусливі ціни, охочих скуштувати пляжну їжу вдосталь. Чимало відвідувачів збирають й інші локації фестивалю.

Танцювальна локація стала чи не улюбленою серед фестивальників. Хмельничан навчали латиноамеринським, сучасним та народним танцям. Останні припали до душі найбільше.

Полюбилися українські народні і фестивальникам. Настя Воробець, до прикладу, у захваті від майстер-класу.

Такі ж емоції під малою сценою. Це – фестивальна локація гумору та літератури.

По суті, мала сцена забрала на себе функції головної. Останньої, як такої, не було. Точніше її не було на території пляжу. Музичну частину фестивалю перенесли на острів кохання.

Острів кохання і справді впершевиконав роль головної сцени. Досі у фестивальну карту міста його не включали.

Myfest2020 відбувся, можливо, не набув такого розмаху, як минулорічний, втім однозначно вдався. На території молодіжного парку було близько десяти локацій, починаючи від дитячої та спортивної і до танцювальної та екологічної. Чимало фестивальників зібрала мала сцена, та, у будь-якому разі, головною фішкою став острів кохання. Музичну частину фестивалю слухали звідусіль: з парку Чекмана, міського пляжу, набережної або й під самим островом на катамаранах.

" " " "