1 жовтня у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. 

1386

1 жовтня у світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку.  Аби вкотре висловити повагу до старшого покоління,  територіальні центри влаштовують різноманітні заходи  для тих, хто зустрічає свою старість у самотності. Традиційно  тепло своїх сердець  дарує і благодійний фонд С. Лабазюка «Ми поруч».

Запальні виступи аматорських колективів та учнів місцевої школи  створили справжнє родинне свято для  людей похилого віку у Чорному острові.   Незважаючи на поважний вік та стан здоров’я,  на захід прийшли  жителі з усієї громади.   Загалом  Чорноострівський територіальний центр соціального обслуговування  надає допомогу   пільговій категорії населення   з усього Хмельницького району.

Проте крім фізичної допомоги, ці люди неабияк потребують  звичайного спілкування.  Петро Чербатюк  з дружиною залишились удвох на схилі літ.  Чоловік говорить, дякувати богу  домашнім справам вони вправно дають раду.  А от поговорити ні з ким.   Тому такі заходи  – це можливість відчути себе потрібними суспільству

Долучились до заходу і помічники народного депутата  України Сергія Лабазюка

Усім присутнім представники нардепа вручили продуктові набори. Відвідали також будинки – інтернати в Лонках, Кушнірівці Волочиського  та Бахматівцях  Хмельницького районів. Загалом  для людей похилого віку було роздано близько 300 сот подібних пакунків.  Також уже декілька років поспіль  за сприяння благодійного фонду парламентаря « Ми поруч» ветеранські організації мають змогу відвідати святі місця. Цьогоріч у Зарваниці побувала ветеранська організація « Заріччя» з обласного центру

В Організації кажуть така турбота та підтримка від народного депутата відчувається постійно,  не лише напередодні дня людей похилого віку.

 

" " " "