11-річна дівчинка, яка дивом вижила в страшній ДТП, потребує допомоги

1505

Більше трьох місяців тому сталась резонансна аварія за участі колишнього директора Департаменту освіти та науки Хмельницького. Тоді загинула двоє дорослих, а троє дітей, що також перебували в автівці травмувалися. Найбільше постраждала в автотрощі 11 – річна Вікторія Манзюк. Після багатогодинних операцій дівчинку таки вдалося врятувати. І хоч сьогодні Віка почуває себе набагато краще – попереду ще чимало медичних втручань. Лікування вартує не малих коштів, тому нині на територіх СЗОШ №6 відбувся благодійний ярмарок, де для дівчинки збирали гроші на майбутні операції.

Коли чужа біда – гуртує. Сьогодні на подвір’ї СЗОШ №6 відбувся благодійний ярмарок. Вчителі та батьки принесли власноруч виготовлені смаколики, аби допомогти зібрати кошти на операцію для Віки Манзюк.

На таку пропозицію відгукнулось чимало батьків. Кажуть, не могли стояти осторонь і як могли вирішили допомогти. Принесли до шкільного подвір’я і солодку випічку, і піци, і цукерки.

Наразі Віці Манзюк необхідно провести операцію на оці. Її чекають в Охматдиті, і для початку необхідно щонайменше 50 тисяч гривень.

Спільними зусиллями батьків та вчителів школи вдалося зібрати 15 тисяч гривень. Усі, хто також хоче допомогти дівчинці, можуть пересилати кошти на рахунок мами Вікторії, який ви зараз бачите на екрані.

" " " "