Яка вона – війна на передовій?

769

Воїни світла, воїни добра. У Хмельницькому гостино приймали військових та волонтерів, які боронять нашу державу на Сході України. Під час зустрічі вони ділилися своїми думками про реальний хід бойових дій. Починаючи з 2014 року на передовій знаходиться 8 батальйон Української добровольчої армії на чолі із Андрієм Гергертом. Невизнані державою – вони продовжують вже п’ятий рік захищати мирне населення.

Невизнані державою. Втім, найцінніший скарб українського народу. Вони не чекали призивної компанії та команди з гори. Вони – добровольці.

Із переповненим залом обласної філармонії особисто поспілкувався командир 8 окремого батальйону Української добровольчої армії Андрій Гергерт. Він розповів про реалії, які щодня спостерігає на передовій. Каже, війна триватиме ще довго, а всі обіцянки про перемир’я  просто вигадки.

Їх об’єднав спільний ворог. Разом із нашими добровольцями вже п’ятий рік пліч-о-пліч воюють чеченці.  Бо знають, як залишитися без допомоги сусідніх держав. Переконані, із перемогою України і в них буде шанс на спокійне життя.

Підтримують добровольців волонтери зі всієї України. На їхній пожертвах тримається забезпечення війська.

" " " "