Машинобудівна галузь святкує. 

1293

Машинобудівники України в останню неділю вересня відзначатимуть професійне свято. Ця галузь посідає одну із ключових позицій в економічному секторі країни. В Хмельницькій області зараз працює кілька десятків великих підприємств цієї сфери. В переддень свого професійного свята кращих працівників галузі вітали обласні посадовці.

Красилівський агрегатний завод має піввікову історію. Наразі на підприємстві працює понад сімсот кваліфікованих працівників, які забезпеченні гідною заробітною платою. Робота заводу  сконцентрована у двох напрямках – виготовлення товарів народного вжитку та для українського оборонпрому.

Близько семи десятків підприємств Хмельниччини працюють на українську оборонку. Їх робота за останні кілька років дозволила  стримати ворога, дати нове життя старій техніці та розробляти нові зразки.

В останню неділю вересня уся машинобудівна галузь буде відзначати своє професійне свято. В переддень свята кращих працівників та кращі підприємства області привітали відзнаками та цінними подарунками.

За словами голови облради, у нашій державі потрібно створити профільне міністерство, яке б займалося саме розвитком машинобудівної галузі.

" " " "