2 місяці в СІЗО: винуватця смертельної ДТП взяли під варту

1966

2 місяці в СІЗО: підозрюваного у вчинені смертельної ДТП взяли під варту. Таке рішення вчора ухвалив суддя Хмельницького міськрайонного суду Сергій Марцинкевич. Нагадаємо, аварія трапилась в ніч з 29 на 30 травня. В результаті загинуло двоє людей – 24-річний житель с. Свириди Ізяславського району Стас Нікітюк та 25-річний Денис Бондарчук із с. Кармалюкове Вінницької області. Чоловіки переходили дорогу поблизу міської лікарні. На пішохідному переході їх збив автомобіль БМВ. Водій з місця пригоди зникнув.  Як з’ясувало слідство, за кермом знаходився 33-річний хмельничанин Павло Борисоглебський. Дане ДТП на рахунку чоловіка – не перше. Він – винуватець ще двох аварій. У першій загинула його дружина. Суди щодо вчинення другої дорожньо-транспортної пригоди іще тривають.

Для того ,аби затримати підозрюваного правоохоронцям знадобилося три дні. Після вчинення ДТП Павло Борисоглебський зник із місця пригоди. Його знайшли на дачі у Кам’янець-Подільському районі. При собі втікач мав два паспорти – український та закордонний і, як твердять копи, чимало грошей. Припускають, чоловік планував й далі переховуватись від слідства. Зважаючи на це, як міру запобіжного заходу, вимагали тримання під вартою.

Натомість захист наполягав на домашньому арешті.

Незважаючи на клопотання захисту, суд підтримав обвинувачення. Взявши Павла Борисоглебського під варту на 60 діб. Останній, до речі, у вчиненні ДТП зізнався.

Рідні загиблих хлопців, котрі також прийшли на судове засідання кажуть, чоловік міг втратити пам’ять через пагубні звички.

Нагадаємо, що на рахунку Павла Борисоглебського – 2 ДТП. Одна – смертельа – під час аварії загинула його дружина, друга сталася три роки тому. На пішохідному переході він збив жінку. Суди у даній справі ще тривають. Рідні загиблих хлопців кажуть, цього разу він має понести відповідальність. Додають, готові йти до останнього, аби домогтися справедливості.

 

 

 

" " " "